Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67526
Title: Lê Quốc Duy Các yếu tố ảnh hưởng quá trình ly trích carotenoid và hoạt tính kháng oxy hóa của carotenoid từ quả lê ki ma (Pouteria campechiana) = Factors impacting the extraction process of carotenoids from lucuma (Pouteria Campechiana) and its antioxidant activity
Authors: // Tạp, chí Công thương no tr ISSN
Issue Date: 2022
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347294
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67526
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152022122.pdf750.63 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

16
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.