Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67526
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.author// Tạp, chí Công thương no tr ISSN
dc.date.accessioned2023-12-27T02:33:11Z-
dc.date.available2023-12-27T02:33:11Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347294en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67526-
dc.language.isovien
dc.titleLê Quốc Duy Các yếu tố ảnh hưởng quá trình ly trích carotenoid và hoạt tính kháng oxy hóa của carotenoid từ quả lê ki ma (Pouteria campechiana) = Factors impacting the extraction process of carotenoids from lucuma (Pouteria Campechiana) and its antioxidant activityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152022122.pdf
  • Size : 750,63 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.