Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67492
Title: Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến công đoạn sấy trong quy trình sản xuất trà túi lọc từ quả Sung có bổ sung cỏ ngọt = Study on factors affecting the drying stage in the production process of filter tea bags from figs supplemented with stevia
Authors: Đào, Thị Vân Anh
Nguyễn, Thị Ngọc
Keywords: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.76-81 - ISSN.2815-5866
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345359
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67492
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv162S62022076.pdf677.1 kBAdobe PDF
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

7
checked on Jan 14, 2025

Download(s)

5
checked on Jan 14, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.