Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67492
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Thị Vân Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-27T02:32:56Z-
dc.date.available2023-12-27T02:32:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345359en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67492-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.76-81 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleNghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến công đoạn sấy trong quy trình sản xuất trà túi lọc từ quả Sung có bổ sung cỏ ngọt = Study on factors affecting the drying stage in the production process of filter tea bags from figs supplemented with steviaen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv162S62022076.pdf677.1 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

7
checked on Jan 14, 2025

Download(s)

5
checked on Jan 14, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.