Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65772
Title: | Ảnh hưởng của cơ chất đến quá trình lên men rượu trái cây dưa hấu - dâu tằm = Impacts of substrate concentration on the fermentation of mixed watermelon - mulberry juice | Authors: | Phan, Thị Kiều Linh | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.10 - tr.346-351 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345100 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65772 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S102022346.pdf | 645.19 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.