Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65772
Title: Ảnh hưởng của cơ chất đến quá trình lên men rượu trái cây dưa hấu - dâu tằm = Impacts of substrate concentration on the fermentation of mixed watermelon - mulberry juice
Authors: Phan, Thị Kiều Linh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.10 - tr.346-351 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345100
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65772
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S102022346.pdf645.19 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.