Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Kiều Linh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:11:20Z-
dc.date.available2023-12-27T02:11:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345100en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65772-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.10 - tr.346-351 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của cơ chất đến quá trình lên men rượu trái cây dưa hấu - dâu tằm = Impacts of substrate concentration on the fermentation of mixed watermelon - mulberry juiceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S102022346.pdf
  • Size : 645,19 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.