Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6490
Title: | Ảnh hưởng của hai phương pháp làm khô đến hàm lượng polyphenol, flavonoid toàn phần và tác dụng kháng viêm in vitro của các cao chiết từ lá chùm ruột (Phyllanthus acidus (L.) Skeels.) | Authors: | Huỳnh, Anh Duy Nguyễn, Ngọc Giàu |
Keywords: | Y dược học Cần Thơ | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Y dược học Cần Thơ - 2019 - no.19 - ISSN.2345-1210 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308206 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6490 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv482S192019019.pdf | 824.03 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.