Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6490
Title: Ảnh hưởng của hai phương pháp làm khô đến hàm lượng polyphenol, flavonoid toàn phần và tác dụng kháng viêm in vitro của các cao chiết từ lá chùm ruột (Phyllanthus acidus (L.) Skeels.)
Authors: Huỳnh, Anh Duy
Nguyễn, Ngọc Giàu
Keywords: Y dược học Cần Thơ
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Y dược học Cần Thơ - 2019 - no.19 - ISSN.2345-1210
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308206
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6490
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv482S192019019.pdf
  • Size : 824,03 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.