Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6490
Title: Ảnh hưởng của hai phương pháp làm khô đến hàm lượng polyphenol, flavonoid toàn phần và tác dụng kháng viêm in vitro của các cao chiết từ lá chùm ruột (Phyllanthus acidus (L.) Skeels.)
Authors: Huỳnh, Anh Duy
Nguyễn, Ngọc Giàu
Keywords: Y dược học Cần Thơ
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Y dược học Cần Thơ - 2019 - no.19 - ISSN.2345-1210
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308206
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6490
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv482S192019019.pdf824.03 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.