Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64342
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của thành phần tảo xoắn spirulina đến sinh trưởng, phát triển của chủng nấm cordyceps militaris cm3 = Effects of spirulina ingredients on growth and development of cordyceps militaris cm3
Authors: Phạm, Thị Anh
Dương, Đức Tiến
Nguyễn, Thị Thu Hằng
Keywords: Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2022 - no.7 - tr.3-10 - ISSN.1859-3828
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349962
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64342
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv421S72022003.pdf441.49 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.