Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64342
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Anh
dc.contributor.authorDương, Đức Tiến
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hằng
dc.date.accessioned2023-12-27T01:04:16Z-
dc.date.available2023-12-27T01:04:16Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349962en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64342-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2022 - no.7 - tr.3-10 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của thành phần tảo xoắn spirulina đến sinh trưởng, phát triển của chủng nấm cordyceps militaris cm3 = Effects of spirulina ingredients on growth and development of cordyceps militaris cm3en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv421S72022003.pdf441.49 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.