Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6404
Title: Tình hình sử dụng hàn the, phẩm màu trong thực phẩm và kết quả can thiệp ở các cơ sở kinh doanh, chế biến thực phẩm tại tỉnh Cà Mau năm 2017 - 2018
Authors: Tô, Hiếu Liêm
Dương, Phúc Lam
Keywords: Y dược học Cần Thơ
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Y dược học Cần Thơ - 2019 - no.17 - ISSN.2345-1210
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308036
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6404
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv482S172019024.pdf584.31 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 27, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.