Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6404
Title: | Tình hình sử dụng hàn the, phẩm màu trong thực phẩm và kết quả can thiệp ở các cơ sở kinh doanh, chế biến thực phẩm tại tỉnh Cà Mau năm 2017 - 2018 | Authors: | Tô, Hiếu Liêm Dương, Phúc Lam |
Keywords: | Y dược học Cần Thơ | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Y dược học Cần Thơ - 2019 - no.17 - ISSN.2345-1210 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308036 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6404 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv482S172019024.pdf | 584.31 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 27, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 27, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.