Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63886
Title: Ảnh hưởng của bột khoai lang tím và chế độ đường hóa đến chất lượng dịch đường hóa trong sản xuất bia = Impacts of the purple sweet potato powder and the saccharification conditions on the quality of saccharification solution in brewing
Authors: Đinh, Thái Phi Bằng
Bùi, Hữu Thuận
Nguyễn, Ngọc Nhi
Lương, Thị Phương Liên
Bùi, Thế Vinh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.324-332 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353535
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63886
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S202022324.pdf1.19 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.