Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63886
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Thái Phi Bằng
dc.contributor.authorBùi, Hữu Thuận
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Nhi
dc.contributor.authorLương, Thị Phương Liên
dc.contributor.authorBùi, Thế Vinh
dc.date.accessioned2023-12-27T00:59:55Z-
dc.date.available2023-12-27T00:59:55Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353535en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63886-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.324-332 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của bột khoai lang tím và chế độ đường hóa đến chất lượng dịch đường hóa trong sản xuất bia = Impacts of the purple sweet potato powder and the saccharification conditions on the quality of saccharification solution in brewingen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S202022324.pdf1.19 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.