Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63886
Title: | Ảnh hưởng của bột khoai lang tím và chế độ đường hóa đến chất lượng dịch đường hóa trong sản xuất bia = Impacts of the purple sweet potato powder and the saccharification conditions on the quality of saccharification solution in brewing | Authors: | Đinh, Thái Phi Bằng Bùi, Hữu Thuận Nguyễn, Ngọc Nhi Lương, Thị Phương Liên Bùi, Thế Vinh |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.324-332 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353535 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63886 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S202022324.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.