Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63306
Title: | Đánh giá hàm lượng amylose và mùi thơm của 14 giống lúa nếp (Oryza glutinosa) ở đồng bằng sông Cửu Long thông qua phương pháp phân tích hóa lý và chỉ thị phân tử ADN = Evaluation of amylose content and aroma of 14 glutinous rice (Oryza glutinosa) varieties in the Mekong delta by physicochemical analysis and DNA marker methods | Authors: | Nguyễn, Kim Khánh Nguyễn, Khiết Tâm Trương, Trọng Ngôn |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.14 - tr.3 - 11 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351299 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63306 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S142022003.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.