Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63306
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Kim Khánh
dc.contributor.authorNguyễn, Khiết Tâm
dc.contributor.authorTrương, Trọng Ngôn
dc.date.accessioned2023-12-26T09:26:51Z-
dc.date.available2023-12-26T09:26:51Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351299en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63306-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.14 - tr.3 - 11 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleĐánh giá hàm lượng amylose và mùi thơm của 14 giống lúa nếp (Oryza glutinosa) ở đồng bằng sông Cửu Long thông qua phương pháp phân tích hóa lý và chỉ thị phân tử ADN = Evaluation of amylose content and aroma of 14 glutinous rice (Oryza glutinosa) varieties in the Mekong delta by physicochemical analysis and DNA marker methodsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S142022003.pdf1.4 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.