Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63069
Title: Các yếu tố ảnh hưởng đến sự ôxy hoá lipid trong quá trình lên men đậu nành bởi vi khuẩn Bacillus subtilis = Factors affecting lipid oxidation in the soybean fermentation by Bacillus subtilis
Authors: Nguyễn, Thị Hồng Thắm
Nguyễn, Thị Lệ Ngọc
Nguyễn, Công Hà
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.11B - tr.54 - 58 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350549
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63069
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S11B2022054.pdf1.15 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

25
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.