Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63069
Title: | Các yếu tố ảnh hưởng đến sự ôxy hoá lipid trong quá trình lên men đậu nành bởi vi khuẩn Bacillus subtilis = Factors affecting lipid oxidation in the soybean fermentation by Bacillus subtilis | Authors: | Nguyễn, Thị Hồng Thắm Nguyễn, Thị Lệ Ngọc Nguyễn, Công Hà |
Keywords: | Khoa học & công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.11B - tr.54 - 58 - ISSN.1859-4794 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350549 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63069 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv8V64S11B2022054.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.