Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Thắm
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lệ Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Công Hà
dc.date.accessioned2023-12-26T09:25:28Z-
dc.date.available2023-12-26T09:25:28Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350549en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63069-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.11B - tr.54 - 58 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleCác yếu tố ảnh hưởng đến sự ôxy hoá lipid trong quá trình lên men đậu nành bởi vi khuẩn Bacillus subtilis = Factors affecting lipid oxidation in the soybean fermentation by Bacillus subtilisen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S11B2022054.pdf
  • Size : 1,15 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.