Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900
Title: Thành phần hóa học và ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lên mật số Bacillus subtilis và Saccharomyces cerevisiae trong chế phẩm Probiotic trên bã cơm dừa = Chemical composition and effects of storage condition on Bacillus subtilis and Saccharomyces cerevisiae in probiotic product on copra meal
Authors: Lưu, Thị Thúy Hải
Lâm, Mộng Thúy
Nguyễn, Thùy Linh
Trần, Thị Như Ý
Nguyễn, Hoài Dương
Lê, Trúc Linh
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.280 - tr.31 - 39 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350369
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2802022031.pdf383.23 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

27
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.