Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900
Title: | Thành phần hóa học và ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lên mật số Bacillus subtilis và Saccharomyces cerevisiae trong chế phẩm Probiotic trên bã cơm dừa = Chemical composition and effects of storage condition on Bacillus subtilis and Saccharomyces cerevisiae in probiotic product on copra meal | Authors: | Lưu, Thị Thúy Hải Lâm, Mộng Thúy Nguyễn, Thùy Linh Trần, Thị Như Ý Nguyễn, Hoài Dương Lê, Trúc Linh |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.280 - tr.31 - 39 - ISSN.1859-476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350369 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2802022031.pdf | 383.23 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
2
checked on Dec 22, 2024
Download(s)
27
checked on Dec 22, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.