Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lưu, Thị Thúy Hải | |
dc.contributor.author | Lâm, Mộng Thúy | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thùy Linh | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Như Ý | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hoài Dương | |
dc.contributor.author | Lê, Trúc Linh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:19:51Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:19:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350369 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.280 - tr.31 - 39 - ISSN.1859-476X | en |
dc.subject | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | en |
dc.title | Thành phần hóa học và ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lên mật số Bacillus subtilis và Saccharomyces cerevisiae trong chế phẩm Probiotic trên bã cơm dừa = Chemical composition and effects of storage condition on Bacillus subtilis and Saccharomyces cerevisiae in probiotic product on copra meal | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2802022031.pdf | 383.23 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
2
checked on Dec 22, 2024
Download(s)
27
checked on Dec 22, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.