Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLưu, Thị Thúy Hải
dc.contributor.authorLâm, Mộng Thúy
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Linh
dc.contributor.authorTrần, Thị Như Ý
dc.contributor.authorNguyễn, Hoài Dương
dc.contributor.authorLê, Trúc Linh
dc.date.accessioned2023-12-26T09:19:51Z-
dc.date.available2023-12-26T09:19:51Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350369en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62900-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.280 - tr.31 - 39 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleThành phần hóa học và ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lên mật số Bacillus subtilis và Saccharomyces cerevisiae trong chế phẩm Probiotic trên bã cơm dừa = Chemical composition and effects of storage condition on Bacillus subtilis and Saccharomyces cerevisiae in probiotic product on copra mealen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2802022031.pdf
  • Size : 383,23 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.