Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Title: Ứng dụng chế phẩm vi sinh để giảm hàm lượng Histamine trong nước mắm
Authors: Trần, Thị Thu Hằng
PGS, TS Nguyễn Hoàng Anh
TS, Bùi Thị Thu Hiền
TS, Nguyễn Thị Lâm Đoàn
PGS, TS Nguyễn Thị Thanh Thủy
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.3A - tr.37-38 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334572
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8S3A2022037.pdf643.68 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.