Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Title: Ứng dụng chế phẩm vi sinh để giảm hàm lượng Histamine trong nước mắm
Authors: Trần, Thị Thu Hằng
PGS, TS Nguyễn Hoàng Anh
TS, Bùi Thị Thu Hiền
TS, Nguyễn Thị Lâm Đoàn
PGS, TS Nguyễn Thị Thanh Thủy
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.3A - tr.37-38 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334572
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8S3A2022037.pdf643.68 kBAdobe PDF
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

8
checked on Nov 24, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.