Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Title: | Ứng dụng chế phẩm vi sinh để giảm hàm lượng Histamine trong nước mắm | Authors: | Trần, Thị Thu Hằng PGS, TS Nguyễn Hoàng Anh TS, Bùi Thị Thu Hiền TS, Nguyễn Thị Lâm Đoàn PGS, TS Nguyễn Thị Thanh Thủy |
Keywords: | Khoa học & công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.3A - tr.37-38 - ISSN.1859-4794 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334572 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv8S3A2022037.pdf | 643.68 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.