Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Hằng
dc.contributor.authorPGS, TS Nguyễn Hoàng Anh
dc.contributor.authorTS, Bùi Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorTS, Nguyễn Thị Lâm Đoàn
dc.contributor.authorPGS, TS Nguyễn Thị Thanh Thủy
dc.date.accessioned2023-12-26T07:56:35Z-
dc.date.available2023-12-26T07:56:35Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334572en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.3A - tr.37-38 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleỨng dụng chế phẩm vi sinh để giảm hàm lượng Histamine trong nước mắmen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8S3A2022037.pdf
  • Size : 643,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.