Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Thu Hằng | |
dc.contributor.author | PGS, TS Nguyễn Hoàng Anh | |
dc.contributor.author | TS, Bùi Thị Thu Hiền | |
dc.contributor.author | TS, Nguyễn Thị Lâm Đoàn | |
dc.contributor.author | PGS, TS Nguyễn Thị Thanh Thủy | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:56:35Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:56:35Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334572 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61033 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.3A - tr.37-38 - ISSN.1859-4794 | en |
dc.subject | Khoa học & công nghệ Việt Nam | en |
dc.title | Ứng dụng chế phẩm vi sinh để giảm hàm lượng Histamine trong nước mắm | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.