Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60190
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của các nguyên liệu dầu đến thành phần axit béo của gan cá tra (pangasianodon hypophthalmus) = The effect of oilingredients on fatty acid profile of striped catfish liver (Pangasianodon hypophthalmus)
Authors: Võ, Thị My My
May, Mod
Trần, Thị
Lệ, Trinh
Phạm, Duy Hải
Nguyễn, Văn Nguyện
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.2740-2750 - ISSN.2588-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337177
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60190
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S0120222740.pdf826.51 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.