Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Thị My My
dc.contributor.authorMay, Mod
dc.contributor.authorTrần, Thị
dc.contributor.authorLệ, Trinh
dc.contributor.authorPhạm, Duy Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Nguyện
dc.date.accessioned2023-12-26T07:42:35Z-
dc.date.available2023-12-26T07:42:35Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337177en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60190-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.2740-2750 - ISSN.2588-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huếen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của các nguyên liệu dầu đến thành phần axit béo của gan cá tra (pangasianodon hypophthalmus) = The effect of oilingredients on fatty acid profile of striped catfish liver (Pangasianodon hypophthalmus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V6S0120222740.pdf
  • Size : 826,51 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.