Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59937
Title: Ảnh hưởng của quá trình lên men cấp dưỡng tới sự tạo sinh khối và cồn của Saccharomyces boulardii sử dụng dịch chiết malt đại mạch = Effect of fed-batch fermentation on ethanol formation and biomass of Saccharomyes boulardii in barley malt-based wort
Authors: Khuất, Bích Phượng
Hồ, Phú Hà
Từ, Việt Phú
Chu, Kỳ Sơn
Nguyễn, Tiến Thành
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.01 - tr.89 - 94 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336585
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59937
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S012022089.pdf674 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.