Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59937
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Khuất, Bích Phượng | |
dc.contributor.author | Hồ, Phú Hà | |
dc.contributor.author | Từ, Việt Phú | |
dc.contributor.author | Chu, Kỳ Sơn | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Tiến Thành | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:34:34Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:34:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336585 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59937 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.01 - tr.89 - 94 - ISSN.1859 - 1558 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của quá trình lên men cấp dưỡng tới sự tạo sinh khối và cồn của Saccharomyces boulardii sử dụng dịch chiết malt đại mạch = Effect of fed-batch fermentation on ethanol formation and biomass of Saccharomyes boulardii in barley malt-based wort | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv490S012022089.pdf | 674 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.