Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKhuất, Bích Phượng
dc.contributor.authorHồ, Phú Hà
dc.contributor.authorTừ, Việt Phú
dc.contributor.authorChu, Kỳ Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Thành
dc.date.accessioned2023-12-26T07:34:34Z-
dc.date.available2023-12-26T07:34:34Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336585en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59937-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.01 - tr.89 - 94 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của quá trình lên men cấp dưỡng tới sự tạo sinh khối và cồn của Saccharomyces boulardii sử dụng dịch chiết malt đại mạch = Effect of fed-batch fermentation on ethanol formation and biomass of Saccharomyes boulardii in barley malt-based worten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S012022089.pdf
  • Size : 674 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.