Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767
Title: Ảnh hưởng của bổ sung tảo xoắn Spirulina plantensis đến tăng khối lượng, năng suất và chất lượng thịt bò lai Wagyu giai đoạn vỗ béo = Effects of Spirulina plantensis on growth performance and meat qualities on finishing period Wagyu of crossbred cattle
Authors: Tăng, Xuân Lưu
Nguyễn, Văn Hùng
Hoàng, Kim Giao
Phan, Tùng Lâm
Thân, Minh Hoàng
Trần, Anh Tuyên
Lê, Văn Thực
Ngô, Đình Tân
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.274 - tr.37 - 44 - ISSN.1859 - 476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336333
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2742022037.pdf1.17 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.