Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTăng, Xuân Lưu
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Hùng
dc.contributor.authorHoàng, Kim Giao
dc.contributor.authorPhan, Tùng Lâm
dc.contributor.authorThân, Minh Hoàng
dc.contributor.authorTrần, Anh Tuyên
dc.contributor.authorLê, Văn Thực
dc.contributor.authorNgô, Đình Tân
dc.date.accessioned2023-12-26T07:33:44Z-
dc.date.available2023-12-26T07:33:44Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336333en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.274 - tr.37 - 44 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của bổ sung tảo xoắn Spirulina plantensis đến tăng khối lượng, năng suất và chất lượng thịt bò lai Wagyu giai đoạn vỗ béo = Effects of Spirulina plantensis on growth performance and meat qualities on finishing period Wagyu of crossbred cattleen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2742022037.pdf1.17 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.