Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTăng, Xuân Lưu
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Hùng
dc.contributor.authorHoàng, Kim Giao
dc.contributor.authorPhan, Tùng Lâm
dc.contributor.authorThân, Minh Hoàng
dc.contributor.authorTrần, Anh Tuyên
dc.contributor.authorLê, Văn Thực
dc.contributor.authorNgô, Đình Tân
dc.date.accessioned2023-12-26T07:33:44Z-
dc.date.available2023-12-26T07:33:44Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336333en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.274 - tr.37 - 44 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của bổ sung tảo xoắn Spirulina plantensis đến tăng khối lượng, năng suất và chất lượng thịt bò lai Wagyu giai đoạn vỗ béo = Effects of Spirulina plantensis on growth performance and meat qualities on finishing period Wagyu of crossbred cattleen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2742022037.pdf
  • Size : 1,17 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.