Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tăng, Xuân Lưu | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Hùng | |
dc.contributor.author | Hoàng, Kim Giao | |
dc.contributor.author | Phan, Tùng Lâm | |
dc.contributor.author | Thân, Minh Hoàng | |
dc.contributor.author | Trần, Anh Tuyên | |
dc.contributor.author | Lê, Văn Thực | |
dc.contributor.author | Ngô, Đình Tân | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:33:44Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:33:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336333 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59767 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.274 - tr.37 - 44 - ISSN.1859 - 476X | en |
dc.subject | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | en |
dc.title | Ảnh hưởng của bổ sung tảo xoắn Spirulina plantensis đến tăng khối lượng, năng suất và chất lượng thịt bò lai Wagyu giai đoạn vỗ béo = Effects of Spirulina plantensis on growth performance and meat qualities on finishing period Wagyu of crossbred cattle | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2742022037.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.