Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5725
Title: Sự biến đổi thành phần hóa sinh của tỏi xuất xứ từ một số tỉnh miền Bắc Việt Nam trong quá trình chế biến tỏi đen = The change of biochemical composition of garlic originated from some Northern provinces of Vietnam in the process of processing black garlic
Authors: Đào, Văn Minh
Lê, Tất Khương
Tạ, Thu Hằng
Đoàn, Thị Bắc
Keywords: Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2019 - no.1 - tr.32-37 - ISSN.1859-3828
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=273247
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5725
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv421S012019032.pdf347.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.