Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5725
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Văn Minh
dc.contributor.authorLê, Tất Khương
dc.contributor.authorTạ, Thu Hằng
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Bắc
dc.date.accessioned2023-11-06T09:11:17Z-
dc.date.available2023-11-06T09:11:17Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=273247en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5725-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2019 - no.1 - tr.32-37 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleSự biến đổi thành phần hóa sinh của tỏi xuất xứ từ một số tỉnh miền Bắc Việt Nam trong quá trình chế biến tỏi đen = The change of biochemical composition of garlic originated from some Northern provinces of Vietnam in the process of processing black garlicen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv421S012019032.pdf347.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.