Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5566
Title: STUDY ON ANATOMICAL FEATURES OF ROOTS, STEMS, LEAVES, CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIFUNGAL, ANTIBACTERIAL ACTIVITIES OF CINNAMON OIL (Cinnamomum cassia (L.) J. PRESL) PLANTED IN THANH HOA
Authors: Le, Van Trong
Tran, Thi Thuy
Keywords: Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên - 2019 - no.10
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=301364
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5566
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.