Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55648
Title: Ảnh hưởng của các chất hỗ trợ làm sạch trong quá trình tách tinh bột đến sự thay đổi cấu trúc và khả năng kháng tiêu hóa của tinh bột đậu xanh = Effect of assisted chemicals for purification during starch isolation on structure and digestibility of mungbean starch
Authors: Nguyễn, Thị Mai Hương
Phan, Ngọc Hòa
Phạm, Văn Hùng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.05 - tr.46 - 53 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340288
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55648
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S052022046.pdf1.24 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.