Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mai Hương | |
dc.contributor.author | Phan, Ngọc Hòa | |
dc.contributor.author | Phạm, Văn Hùng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T02:53:39Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T02:53:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340288 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55648 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.05 - tr.46 - 53 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ảnh hưởng của các chất hỗ trợ làm sạch trong quá trình tách tinh bột đến sự thay đổi cấu trúc và khả năng kháng tiêu hóa của tinh bột đậu xanh = Effect of assisted chemicals for purification during starch isolation on structure and digestibility of mungbean starch | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.