Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai Hương
dc.contributor.authorPhan, Ngọc Hòa
dc.contributor.authorPhạm, Văn Hùng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:39Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340288en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55648-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.05 - tr.46 - 53 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của các chất hỗ trợ làm sạch trong quá trình tách tinh bột đến sự thay đổi cấu trúc và khả năng kháng tiêu hóa của tinh bột đậu xanh = Effect of assisted chemicals for purification during starch isolation on structure and digestibility of mungbean starchen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S052022046.pdf
  • Size : 1,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.