Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55587
Title: Nghiên cứu thành phần hóa học và tác dụng chống oxy hóa của vỏ quả cà phê thu hái tại Gia Lai Coffea canephora Pierre ex A. Froehner, Rubiaceae = Study on chemical constituents of coffee husks collected in gia lai (coffea canephora pierre ex a.froehner, rubiaceae)
Authors: Lâm, Trịnh Diễm Ngọc
Dương, Văn Thọ
Võ, Thị Thu Hương
Lê, Phạm Quỳnh Trân
Quách, Nguyễn Tố Uyên
Nguyễn, Thị Diệu Linh
Nguyễn, Thị Ngọc Chi
Keywords: Tạp chí khoa học - Đại học Đông Á
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí khoa học - Đại học Đông Á - 2022 - no.01 - tr.49-56 - ISSN.2815-5807
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339886
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55587
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv542S012022049.pdf874.71 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.