Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLâm, Trịnh Diễm Ngọc
dc.contributor.authorDương, Văn Thọ
dc.contributor.authorVõ, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorLê, Phạm Quỳnh Trân
dc.contributor.authorQuách, Nguyễn Tố Uyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Diệu Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Chi
dc.date.accessioned2023-12-26T02:50:33Z-
dc.date.available2023-12-26T02:50:33Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339886en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55587-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Đại học Đông Á - 2022 - no.01 - tr.49-56 - ISSN.2815-5807en
dc.subjectTạp chí khoa học - Đại học Đông Áen
dc.titleNghiên cứu thành phần hóa học và tác dụng chống oxy hóa của vỏ quả cà phê thu hái tại Gia Lai Coffea canephora Pierre ex A. Froehner, Rubiaceae = Study on chemical constituents of coffee husks collected in gia lai (coffea canephora pierre ex a.froehner, rubiaceae)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv542S012022049.pdf
  • Size : 874,71 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.