Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54932
Title: Một số giải pháp ngành nhà hàng và dịch vụ ăn uống thích nghi trong giai đoạn dịch Covid-19
Authors: Nguyễn, Huỳnh Mai Xuân
Keywords: Tạp chí Kinh tế và Dự báo
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kinh tế và Dự báo - 2022 - no.4 - tr.43-45 - ISSN.1859-4972
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342227
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54932
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv139S42022043.pdf584.73 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.