Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Huỳnh Mai Xuân
dc.date.accessioned2023-12-26T02:46:08Z-
dc.date.available2023-12-26T02:46:08Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342227en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54932-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kinh tế và Dự báo - 2022 - no.4 - tr.43-45 - ISSN.1859-4972en
dc.subjectTạp chí Kinh tế và Dự báoen
dc.titleMột số giải pháp ngành nhà hàng và dịch vụ ăn uống thích nghi trong giai đoạn dịch Covid-19en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv139S42022043.pdf
  • Size : 584,73 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.