Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54267
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ axit amin methionine+cystine, threonine, tryptophan, arginine tiêu hóa hồi tràng tiêu chuẩn so với lysine trong khẩu phần đến tỷ lệ tiêu hóa tổng số các chất dinh dưỡng và cân bằng nitơ của gà Lương Phượng nuôi thịt = Effect of standardised ileal digestible essential amino acid levels in diet on nutrient digestibility and nitrogen retention of Luong Phuong broiler | Authors: | Ninh, Thị Huyền Trần, Thị Bích Ngọc Bùi, Thị Hồng Phạm, Kim Đăng |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.277 - tr.25 - 29 - ISSN.1859-476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340843 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54267 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2772022025.pdf | 280.09 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.