Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54267
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ axit amin methionine+cystine, threonine, tryptophan, arginine tiêu hóa hồi tràng tiêu chuẩn so với lysine trong khẩu phần đến tỷ lệ tiêu hóa tổng số các chất dinh dưỡng và cân bằng nitơ của gà Lương Phượng nuôi thịt = Effect of standardised ileal digestible essential amino acid levels in diet on nutrient digestibility and nitrogen retention of Luong Phuong broiler
Authors: Ninh, Thị Huyền
Trần, Thị Bích Ngọc
Bùi, Thị Hồng
Phạm, Kim Đăng
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.277 - tr.25 - 29 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340843
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54267
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2772022025.pdf280.09 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.