Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53933
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của tỷ lệ bột mì và tỷ lệ đường phối trộn đến chất lượng của bánh yến mạch có bổ sung dịch lá dứa thơm
Authors: Diệp, Kim Quyên
Đường, Huyền Trang
Keywords: Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm - 2022 - no.01 - tr.111-118 - ISSN.1859-0381
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344074
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53933
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv336V18S012022111.pdf1.08 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.