Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53922
Title: | Kiến thức, thực hành an toàn thực phẩm của người chế biến và kinh doanh thực phẩm tại thành phố Bắc Ninh | Authors: | Nguyễn, Văn Tư Trương, Thị Thùy Dương Đỗ, Văn Hàm |
Keywords: | Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm - 2022 - no.01 - tr.1-9 - ISSN.1859-0381 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344062 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53922 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv336V18S012022001.pdf | 372.03 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.