Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52311
Title: Nghiên cứu biến tính tinh bột khoai mỡ (Dioscorea alata L.) tạo tinh bột thủy phân chậm bằng phương pháp thủy phân acid = Study on modification of yam starch (Dioscorea alata L.) creating slow digesting starch by acid hydrolysis
Authors: Võ, Minh Hoàng
Dương, Thị Yến Nhi
Keywords: Khoa học (Đại học Trà Vinh)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Trà Vinh) - 2022 - no.49 - tr.56-65 - ISSN.2815-6072
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351503
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52311
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv384S492022056.pdf436.47 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

27
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.