Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52311
Title: Nghiên cứu biến tính tinh bột khoai mỡ (Dioscorea alata L.) tạo tinh bột thủy phân chậm bằng phương pháp thủy phân acid = Study on modification of yam starch (Dioscorea alata L.) creating slow digesting starch by acid hydrolysis
Authors: Võ, Minh Hoàng
Dương, Thị Yến Nhi
Keywords: Khoa học (Đại học Trà Vinh)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Trà Vinh) - 2022 - no.49 - tr.56-65 - ISSN.2815-6072
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351503
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52311
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv384S492022056.pdf
  • Size : 436,47 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.