Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Minh Hoàng
dc.contributor.authorDương, Thị Yến Nhi
dc.date.accessioned2023-12-26T01:17:16Z-
dc.date.available2023-12-26T01:17:16Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351503en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52311-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Trà Vinh) - 2022 - no.49 - tr.56-65 - ISSN.2815-6072en
dc.subjectKhoa học (Đại học Trà Vinh)en
dc.titleNghiên cứu biến tính tinh bột khoai mỡ (Dioscorea alata L.) tạo tinh bột thủy phân chậm bằng phương pháp thủy phân acid = Study on modification of yam starch (Dioscorea alata L.) creating slow digesting starch by acid hydrolysisen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv384S492022056.pdf
  • Size : 436,47 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.