Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51214
Title: Ảnh hưởng của chế độ cô đặc và sấy phun đến chất lượng bột chè xanh - lá sen hòa tan = Effect of concentration and spray drying processing on the quality of soluble green tea-lotus leaf powder
Authors: Hoàng, Thị Minh Nguyệt
Nguyễn, Thị Lưu
Đinh, Thị Hiền
Keywords: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.08 - tr.1076-1083 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341445
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51214
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V20S0820221076.pdf1.31 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.