Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51214
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Minh Nguyệt
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lưu
dc.contributor.authorĐinh, Thị Hiền
dc.date.accessioned2023-12-26T01:06:01Z-
dc.date.available2023-12-26T01:06:01Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341445en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51214-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.08 - tr.1076-1083 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của chế độ cô đặc và sấy phun đến chất lượng bột chè xanh - lá sen hòa tan = Effect of concentration and spray drying processing on the quality of soluble green tea-lotus leaf powderen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V20S0820221076.pdf1.31 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.