Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51214
Title: | Ảnh hưởng của chế độ cô đặc và sấy phun đến chất lượng bột chè xanh - lá sen hòa tan = Effect of concentration and spray drying processing on the quality of soluble green tea-lotus leaf powder | Authors: | Hoàng, Thị Minh Nguyệt Nguyễn, Thị Lưu Đinh, Thị Hiền |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.08 - tr.1076-1083 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341445 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51214 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv169V20S0820221076.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.