Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49479
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của bao gói đến chất lượng quả dâu tây (Fragaria vesca) bảo quản bằng công nghệ hyokan
Authors: Nguyễn, Thị Hoàng Lan
Tạ, Thu Hằng
Đoàn, Thị Bắc
Nguyễn, Ngọc Cường
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.773-781 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318692
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49479
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S062021773.pdf350.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.