Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49479
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của bao gói đến chất lượng quả dâu tây (Fragaria vesca) bảo quản bằng công nghệ hyokan | Authors: | Nguyễn, Thị Hoàng Lan Tạ, Thu Hằng Đoàn, Thị Bắc Nguyễn, Ngọc Cường |
Keywords: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.773-781 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318692 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49479 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv169V19S062021773.pdf | 350.14 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.